Ofte stillede spørgsmål

Nej, det er ikke nødvendigt. Alle kan henvende sig og bestille tid uden henvisning fra andre. Hvis du har en sundhedsforsikring, skal du dog som oftest bruge en henvisning fra din egen læge, når du henvender dig til dit forsikringsselskab.

Det offentlige sygehusvæsen lover behandling inden for to måneder (30 dage ved alvorlig sygdom), og hvis ikke det kan lade sig gøre, er det muligt at få behandling her på Skovhus Privathospital. Omvisiteringen foretages af patientvejlederen på sygehuset, som du er henvist til. Du kan selv rette en telefonisk henvendelse til patientvejlederen og forhøre dig om ventetider og visiteringsmuligheder.

På telefon: 5996 1590 eller på kontaktmail til kontakt@skovhusprivathospital.dk. Se også kontakt.

Private, læger, psykologer, kommuner, forsikringsselskaber, arbejdsgivere, politi og andre med interesse for voksenpsykiatri.

Skovhus Privathospital arbejder efter princippet, at man skal have en tid inden for et par dage, max en uge, med en af vores speciallæger.

Du kan se priser på vores forskellige ydelser her.

Der skal ikke være nogen ventetider til de næste aftaler med psykiater, psykolog eller andre tilbud. Udredning og behandling skal sættes i gang umiddelbart.

Det er praktisk i forhold til at registrere personlige oplysninger, hvorfor sygesikringskort skal medbringes. Vi har ikke aftale med den offentlige sygesikring.

Se listen over de sygdomme, vi behandler: Diagnoser.

Det er individuelt. Nogle gange er vurdering og rådgivning nok ved en indledningssamtale. Ofte varer et behandlingsforløb 3 – 6 mdr.

Private betaler oftest efter månedligt fremsendt regning eller ved bankoverførelse. Forsikringskunder og offentlige instanser efter regning.

Arbejdsgiveren får ikke noget at vide om din indlæggelse. Forsikringen skal derimod have alle oplysninger.

Din vanlige medicin, specielle hjælpemidler som du bruger i hverdagen (høreapparat, stok, blodsukkerapparat m.v.), toiletartikler, morgenkåbe, tøj og sko, hjemmesko, eventuelt læsestof, Cd’er eller bånd, som kan være rare at lytte til under opholdet. Husk høretelefon til Cd- og båndafspiller.

Man bor på enkeltstuer.

På hver stue er det muligt at tilslutte egen computer til internettet med trådløs opkobling.

Det er muligt at opfylde individuelle ønsker. Vi har ikke decideret diætkost på menuen.

Hospitalet og alle indendørs arealer, inkl. stuerne, er røgfrie, men der er mulighed for som indlagt at ryge på terrassen samt i de dertil indrettede rygerum. Pårørende bedes ryge udenfor.

Det er ikke tilladt at medbringe, være i besiddelse af, indtage eller være influeret af alkohol eller euforiserende stoffer på Skovhus Privathospital.

Alle patienter får tilknyttet en kontaktperson, som hjælper med information, råd, vejledning mm.

Du bestemmer selv, hvem vi må informere om din indlæggelse. Dette gøres skriftligt på samtykkeerklæringen, som du får udleveret ved forundersøgelsen. Egen læge informeres også kun, hvis du ønsker det.

Skovhus Privathospital har tavshedspligt. Journaloplysninger registreres hos os og ikke andre steder. Man kan således behandles anonymt. Oplysninger videregives ikke til andre instanser, med mindre man har bedt om dette.

En eventuel efterbehandling aftales ved udskrivelsen.

Har du andre spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os og høre om mulighederne i forhold til dit forløb og omstændigheder.

Vi sidder klar til at svare på spørgsmål på telefon 59961590 eller på kontakt@skovhusprivathospital.dk