Dagbehandling

Dagbehandling på Skovhus Privathospital

På Skovhus Privathospital er det vigtigt at tilbyde fleksibel behandling, der passer til patienten livssituation og hverdag. 

Derfor tilbyder vi patienter et forløb med dagbehandling, hvor patienten opholder sig i eget hjem om aftenen, natten og weekenden. Denne form er ofte ideel for personer, der ønsker og har mulighed for at bibeholde egen bolig på en daglig basis.

Vil du høre mere? Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller i vores kontaktformular.

På Skovhus Privathospital er det vigtigt at tilbyde fleksibel behandling, der passer til patienten livssituation og hverdag. Derfor tilbyder vi patienter et forløb med dagbehandling, hvor patienten opholder sig i eget hjem om aftenen, natten og weekenden. Denne form er ofte ideel for personer, der ønsker og har mulighed for at bibeholde egen bolig på en daglig basis.

Skovhus Privathospital tilbyder dagbehandling primært for voksne psykiatriske patienter.
Hvis du indgår i et dagbehandlingsforløb, vil du møde op på Skovhus Privathospital alle hverdage i dagtimerne. Her vil du modtage forskellige behandlingstilbud, som er aktuelle for lige netop dig. Det kan være eksempelvis depression, misbrug, stress, selvskade eller andre psykiske problematikker.

Det er muligt at få meget mere information om vores behandlingsprincipper lige her.

© Skovhus Privathospital – Patienter og pårørende – Dagbehandling