Velkommen til

Smukke omgivelser
Skovhus Privathospital er beliggende i rolige omgivelser tæt ved by, skov og strand. Hospitalet har til huse i en bygning i Annebergparken i Nykøbing Sjælland.
Hospitalet ligger på en større grund, hvorfra de naturskønne omgivelser kan nydes. Der er handikapvenlig adgang og gode parkeringsmuligheder på området.
Skovhus Privathospital ligger desuden ca. 1.5 km fra Nykøbing Station og en gågade med livligt butiksliv.

Motion og velvære
På selve hospitalet er der flere fælles opholdsrum, to fælles tv-stuer og et computerrum med internetadgang. Der er desuden motionsrum og behandlingsstuer til massage og zoneterapi, så behandlingen og motionen er let tilgængelig for patienterne.

Gode besøgsmuligheder
Herudover er der et større besøgslokale med eget køkken, hvor det er muligt at have pårørende på besøg. Der er et legeområde for børn i rummet. Alt sammen med tanke på, at en patient i løbet af et ophold på Skovhus Privathospital skal have de bedste muligheder for at fastholde kontakten med pårørende.
Endelig findes et større lokale, hvor der kan afholdes gruppeforløb, temaaftner eller kursus.

Rygepolitik
Rygning er kun tilladt på udendørsarealerne omkring Skovhus Privathospital. Ved rygning på værelser eller de øvrige indendørs fællesområder tildeles en bøde på kr. 5.000  pr. gang.

Alkohol og stoffer forbudt
Det er ikke tilladt at medbringe, være i besiddelse af, indtage eller være influeret af alkohol eller euforiserende stoffer på Skovhus Privathospital. Sker dette, er det et brud på samarbejdet og behandlingen kan fra Skovhus’ side afsluttes, hvis det vurderes, at det ikke er muligt at vende tilbage til et brugbart samarbejdsgrundlag.