Beskyttende foranstaltninger i forbindelse med COVID-19

Grundet regeringens skærpede retningslinjer for ældre, sundheds- og socialsektoren arbejder Skovhus Privathospital ligeledes på at undgå spredning af COVID-19. Skovhus Privathospital har derfor besluttet at opsætte følgende beskyttende foranstaltninger:

• Vi åbner igen op for indlæggelser den 11/05-2020.
  • Vi har mulighed for at indlægge patienter ved akut behov.
  • Konsultationer afholdes fortrinsvis via telefon eller telemedicin (Skype, FaceTime eller lign.). Ved behov for personligt fremmøde til konsultation, kan dette aftales.
  • Forinden alle konsultationer aftales tid og ”form” med sagsbehandler/lægesekretær. Vi sidder klar ved telefonerne, hvis der opstår behov for kontakt.
  • Bliver der behov for, at du skal møde personligt op på Skovhus, vil du blive bedt om at tage din temperatur, før du ankommer. Man må ikke møde op på Skovhus Privathospital, hvis man har feber, hoste eller snue, da det vil øge smitterisikoen.
  • Efter forbud for Styrelsen fra Patientsikkerhed, modtages på nuværende tidspunkt ikke besøg på Skovhus Privathospital.

BEMÆRK! Såfremt du ønsker indlæggelse, er en forudsætning herfor, at du umiddelbart op til indlæggelsen har fået foretaget podning for COVID-19 samt at denne er negativ.

Vi holder os løbende orienteret om situationen, retningslinjer bliver revideret løbende og senest 8/6-2020.