Brug for individuel terapi?

Alle mennesker har i løbet af et liv perioder, hvor det kan være vanskeligt at håndtere forskellige livssituationer eller man bliver ramt af uventede problemer. Det kan fx være stress, depression, sorg, traumer, ensomhed, angst, usikkerhed som forælder eller partner eller andet. I sådanne perioder kan samtaleterapi med en psykolog være en stor hjælp og forløsning.

Skovhus Privathospital tilbyder psykoterapeutisk forløb både i forbindelse med indlæggelse eller ambulant i Nykøbing Sjælland, Lyngby eller Aalborg.

Vil du vide mere om vores behandlingsprincipper eller vores priser? 

Et psykoterapeutisk forløb er altid målrettet den enkelte. Vi begynder med at afklare hvilke problemstillinger, vi skal arbejde med og med hvilket interval, vi skal have samtaler.

Gennem samtaler vil vi fokusere på at identificere og derefter at ændre de dynamikker, mønstre og mekanismer, der ligger bag symptomerne. Formålet er, at du som patient selv får indsigt i og forstår de psykiske problemer, så vi gennem samtaler kan finde de nødvendige værktøjer, der kan hjælpe dig til en bedre hverdag.

Kontakt os, så vi kan tage en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig.

© Skovhus PrivathospitalBrug for individuel terapi?