Massage og terapi

 • Massage
  Massage tilbydes som velvære for at fornemme egen krop. Vi har en idrætsmassør, som tilbyder individuel massage.

 

 • Zoneterapi
  Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand m.m. danner zoneterapeuten sig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter. Gennem behandlingen påvirkes dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og kroppen kommer igen i balance.

 

 • Osteopati
  Osteopati er en manuel behandlingsform, som er baseret på naturvidenskabelige fag som eksempelvis anatomi, neurologi, biomekanik, sygdomslære, og fysiologi.
  Teorien bag behandlingsmetoden er, at hvis kroppen bliver korrigeret mekanisk, vil kroppens egne selvhelingsmekanismer træde i kraft. Disse mekaniske korrektioner består af forskellige manuelle teknikker, som for eksempel manipulationer og mobilisering af kroppens led samt behandling af det fascielle væv – det vil sige det tynde bindevæv, der forbinder alle kroppens strukturer. Hvis disse strukturer bliver normaliseret, vil hele kroppen fungere bedre, da alle strukturer i kroppen påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion.

 

 • Ergoterapi
  Ergoterapi omfatter bl.a. fysisk aktivitet, sanseintegration, kognitiv terapi/adfærdsterapi, kreative aktiviteter samt træning i daglige og sociale færdigheder.

 

 • Musikterapi og trykterapi
  Musikterapi og trykterapi er et tilbud til Skovhus Privathospitals patienter, som specialdesignes efter patientens behov. Musikterapien foregår således, at patienten ligger på en resonansplade og mærker vibrationerne fra musikken og lytter til stemninger, melodier og “verdener” i musikken. Den specialproducerede musik, MusiCure – Music as Medicine, er udviklet og afprøvet på Hvidovre Hospital og bliver på hospitaler verden over anvendt som supplement til medicin, således at medicinforbruget mindskes.

 

© Skovhus Privathospital