Massage og terapi

Hos Skovhus Privathospital tilbyder vi forskellige former for massage og terapi. Du kan læse om de forskellige former herunder.

Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Massage: Tilbydes som velvære for at fornemme egen krop. Vi har en idrætsmassør, som tilbyder individuel massage.

Zoneterapi: Zoneterapibehandlingen foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad, hudens tilstand m.m. danner zoneterapeuten sig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter. Gennem behandlingen påvirkes dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og kroppen kommer igen i balance.


Ergoterapi: Omfatter bl.a. fysisk aktivitet, sanseintegration, kognitiv terapi/adfærdsterapi, kreative aktiviteter samt træning i daglige og sociale færdigheder.

Musikterapi og trykterapi: Et tilbud til Skovhus Privathospitals patienter, som specialdesignes efter patientens behov. Musikterapien foregår således, at patienten ligger på en resonansplade og mærker vibrationerne fra musikken og lytter til stemninger, melodier og “verdener” i musikken. Den specialproducerede musik, MusiCure – Music as Medicine, er udviklet og afprøvet på Hvidovre Hospital og bliver på hospitaler verden over anvendt som supplement til medicin, således at medicinforbruget mindskes.

© Skovhus PrivathospitalMassage og terapi